Flyme operációs rendszer helyett android telepítés?
Figyelt kérdés
Van egy meizu m2 note telefonom amin flyme operációs rendszer van és szeretnék helyette rendes androidot ez lehetséges-e és ha igen, akkor hogyan.2017. jan. 13. 16:24
1/3 |Orfeusz| válasza:
Cyanogen MOD 14 van rá, nem tudom mennyire stabil.
Kinézetre stock-szerűt el tudsz érni egy launcher telepítéssel - például Pixel Launcher.
Miért szeretnél rá stock Androidot?
2/3 anonim válasza:
Remélem azt tudod hogy a flyme is android és ugyan úgy működnek rajta az androidos alkalmazások. Ha mást teszel rá csak kinézetben lesz más.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen. Tudom, hogy kb ugyan az mint a sima Android, de pont azért mert csak kb illetve használat közben is érződik. Vagyis szerintem a telefon hardwareja nem olyan, hogy egy kisebb játék is akadást okozzon.
2017. jan. 15. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!