Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Nem kell semmi extrát tudnia. Annyi elvárásom lenne, hogy szép képeket tudjak vele csinálni, mp3 lejátszó és bluetooth legyen benne, Sokat nem tudok rá szánni.

Most Sony Ericson K550i típusú telóm van. Ezzel teljesen meg vagyok elégedve, csak a töltője már nem akar működni mindig.

2010. máj. 5. 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Akkor inkább vegyél egy új töltőt!

De ha mégis új telefonra vágysz akkor megkérdezném, mégis mennit tudsz rászánni?

2010. máj. 5. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen,inkább vegyél bele egy új aksit..,jók ezek a telók nekem is ilyen van!!Ha még nem annyira régi a telefonod,kár lenne lecserélni egy ilyen probléma miatt...
2010. máj. 5. 11:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy nem akarok új töltőt venni (nem az akksi rossz), mert már vettem egy újat, de azzal is csak pár hónapig bírta. Valami érintkezési gondja lehet. Amúgy kb. 20-25 max. amit rá tudnék szánni. Még annyi gondja van, hogy múltkor kiesett a zsebemből, és megrepedt az előlapján az "üveg". Amúgy még teljesen jó. 2,5 éves. Az előző sonymnak is ugyanez volt a gondja. A töltő.
2010. máj. 5. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem töltö-akkumlátor csere kéne.
2010. máj. 5. 13:33
 5/8 anonim válasza:
nekem sony ericcson yarim van jó az mp3-a és nagyon jó képeket csinál(5megapixeles)szerintem annyiból meg tudod venni bár én hűségpontokkal vettem 20000 alatt de anélkül se sokkal több
2010. máj. 5. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:

nokia 6303,5130

SE w595

2010. máj. 5. 16:44
 7/8 bp1985 ***** válasza:
k550 nekem is volt. Az a baj vele, hogy a töltő csati kikopik. 3000-ért csinálták meg a sonynál garanciával. Utána jó volt nekem, amíg el nem hagytam.
2010. máj. 5. 18:00
 8/8 anonim ***** válasza:
X preria x 10-et!
2010. máj. 17. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!