Lacika24 kérdése:
Android 6. 0-nál az SD kártyára szeretnék áthelyezni alakamazásokat de nincs ilyen opció akár hol keresem, tudtok rá megoldást?
Figyelt kérdés
Lenovo vibe C2 telefonrol van szó, 4.4 es droidnál lehetetett még áthelyezni de a 6.0nál már nem lehet?2017. jan. 13. 11:46
1/11 anonim válasza:
Amit tud a teló, azt maga is átrakja. De képeken, és zenéken kívül semmit
2/11 A kérdező kommentje:
:( hát ez szomoru,és ha letörlöm és ujra telepitem akkor lehet az SDre?
2017. jan. 13. 12:39
3/11 anonim válasza:
Nézd meg itt:
Beállítások --> Alkalmazások --> keresd meg az appot és nyomj rá --> Nyomd meg a Tárhely sort. Ha van lehetőség SD-re helyezésre, akkor itt lesz egy Változtatás gomb, amivel megteheted. De ahogy mondtam, ez nem mindegyik appnál jelenik meg.
4/11 A kérdező kommentje:
nincs, már kerestem.. :(
2017. jan. 13. 16:07
7/11 anonim válasza:
Opciók, formázás belső tárhelyként.
8/11 A kérdező kommentje:
Oké :) köszönöm szépen megpróbálom :)
2017. jan. 13. 19:17
10/11 A kérdező kommentje:
megoldódott , köszönöm szépen a segitséget :) remélem számithatok rád máskor is :)
2017. jan. 13. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!