A mobil szolgáltatóknál az ügyfélszolgálatosok lenyúlják a jó hívószámú SIM-kártyákat, és egyéb úton értékesítik? (többi lent)
És ha szeretnék én is egy jó hívószámot, és bemegyek a szolgáltatóhoz, de nem vagyok csókos, akkor az eladók eltitkolják előlem a jó számokat?
Hogyan célozhatnék rá, hogy hajlandó lennék pár Ft-ot zsebbe is fizetni (de nem tízezreket!), ha adna egy jobb számot? Vagy ez hogyan működik? (feltöltős SIM-et, és készüléket is vennék)
Akinek jó telefonszáma van, az hogyan jutott hozzá? Véletlenül azt kapott? Vagy csókos volt?
Mert én vásároltam már vagy ötször SIM-et, különböző szolgáltatóknál, de mindig olyan béna, megjegyezhetetlen számokat kaptam, most meg a fiamat szeretném meglepni egy jó kis számmal.
Eleve válogathatsz, jó pénzért.
Köszi, na látod, ezt nem is tudtam... mármint hogy Pannonnál legálisan lehet ilyet.
Sajnos most speciel T-mobile kéne nekem. Megnézem, hátha ott is lehet. Hát 6.500 Ft beleférne.
Szerintem fű alatt mennek a jó számok. :-)
Vaterán látni is párat, csak most épp nincs nagy választék, esetleg 25.000-ért, azt meg kissé sokallom...
No meg elsősorban nem vaterán szeretném, mert abban nem nagyon bízom, nehogy valami gubanc legyen, lejárt simkártya stb...
Jobb lenne hivatalosan megvenni a saját nevemre, és legfeljebb ott egy kicsit zsebbe megtoldani.
10.50!
Köszi!
Viszont a Vaterán és egyéb netes helyeken gyakran azt írják, hogy már "aktivált", de nem használt.
Ez mit jelent? Az aktiválás azt jelenti, hogy valaki nevére van már iratva?
És akkor ebben az esetben még külön egy rakás pénz, hogy átirassam a saját nevünkre?
JAJ, SEMMIT SEM ÉRTEK! :-) pedig még csak szőke sem vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!