Milyen telefont ennyi pénzért venni?
20-30 ezer között szeretnék venni egy telót. most navon mizu van,de leakarom cserélni egy jobbra.
ki is néztem egyet. Sony Xperia C C2305 23 ezerért már lehet vinni újonnan. 8 megapixeles kamerája van,meg hát mégis csak jó márka. nekem ez a fontos legyenek alap dolgok rajta,mint a legtöbb okostelefonon,és jó minőségű képet csináljon.
"Az S4-ed custom rom nélkül egy használhatatlan fos,"
Gyári rommal megy 3 darab S4 a családban, soha nem volt egyikkel sem gond.
#11 lol.
A Windowst is nyilván azért frissítik hogy ne legyen használhatatlan :)
Amúgy én az eddigi tapasztalataim szerint sosem vennék 1 évnél idősebb telefont.
*
Az más te "okos". Itt ugyanúgy Android 6.0 vagy 7.0 marad(ami van éppen). Vagy te talán azt gondolod, hogy minden héten kijön az új Android? Nem, évente jön. Jövőhéten még nem lesz Android 8.0 és 2 hét múlva sem lesz Android 9.0
A Xiaomi (MIUI) frissítéseiben ezek szoktak lenni:
Úgy mint a windowsnál hozzáadhatnak új funkciókat vagy a kezelőfelületet alakítják át egy kicsit hogy felhasználóbarátab legyen.
Ebben nem vagyok biztos de lehet hogy biztonsági frissítéseket is tartalmaz.
"nem kell azon kínlódnom még 1-2 évig hogy vajon mikor kell valami custom romot keresnem, mert lassú a telefon ;)"
Ez hogy jön ide, szó se volt lassú telefonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!