Samsung Diva: tényleg lassú? és tényleg erősen kell "nyomkodni" ahhoz, hogy érzékeljen valamit?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 07:33
1/4 anonim válasza:
olvastam valahol hogy igen de nekem nem is tetszik szerintem 1 kalap szar telefon de samsung sok szart kiadott már de vannak mellette egész jók
2/4 anonim válasza:
Tényleg lassú. Nem olyan rég volt a kezembe, előtte én is nagyon ilyet akartam, de meggondoltam magam. És igen, elég erősen kell nyomkodni. Ebben az árkategóriában vegyél inkább Samsung S5230at [Start], az tök jó :)
3/4 anonim válasza:
Nekem totál gyors,és nem kell erősen nyomkodni..:) állítólag T-mobilnél lassabb,azt olvastam..
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Mostmár én is kaptam egy olyat, és nekem is gyors :)
Szeretem nagyon, szerintem nagyon jó telefon :)
2010. máj. 23. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!