Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hirdetek egy telefont jófogáso...

Hirdetek egy telefont jófogáson és egy "arab" ember mindenképp megakarja venni . De nekem nagy bűzlik ez a dolog . Szerintetek csaló?

Figyelt kérdés
Hirdetek egy elég drága készüléket jófogáson. Rámírt egy James nevezetű ember hogy ő megakarja venni tőlem a készüléket. Mondtam neki csak előre utalás után veheti meg. Azt mondta akkor elutalja az összeget + még a posta költséget is csak adjam meg a bankszáma számom neki. Nekem nagyon bűzlik ez a dolog . Szerintetek csalás? Nem pay pal os számláűt kért hanem sima bankszámla.

2017. jan. 11. 10:19
1 2
 11/14 anonim válasza:
73%
Én a helyedben nem foglalkoznék vele.
2017. jan. 11. 11:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Meghatározhatod eladóként, hogy csak személyes átvétellel adod el, és nem postázol.

Én sosem postázok, mindig van körülötte valami galiba (többnyire a posta hibájából).

2017. jan. 11. 11:11
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

Ugyan már királylányok, legalább ne tegyétek alá a lovat, hogy így meg úgy csomagolja meg videózza. A végtelen méretű angol nyelvű piacterek helyett egy magyar apróhirdetőben fog használt készüléket keresni egy arab illető? Páran már írtak ezekről az esetekről. A naív, számlaügyekben kevéssé tájékozott eladót használja ki a "vásárló", ha az eladó beéri egy hamis igazolással az átutalásról és feladja a pakkot. Közben nem történt átutalás és nem is fog. Még egyszer, hogy teljesen világos legyen: az arab "vásárlód" soha nem fog valós átutalást végezni a számládra, felejtsd el.

Itt éppen magyar-magyar között:

[link]

2017. jan. 11. 20:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kiderült hogy csaló.
2017. jan. 22. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!