Kinek van Samsung Corby-ja? Mi a véleményetek róla? Érdemes megvenni?
Nagyon tetszik ez a telefon, de nem tudom h mennyire jó.....
Mennyibe kerül előfizetés nélkül?
a független árát nem tudom, de google-ba beírod biztos meg lesz pár perc alatt. én előfizetéssel vettem 5ezer ft-ért, annyit megért nekem, kellemes teló, szép a formája, jól össze van rakva, sokáig bírja az akksija, az érintőkijelző kellően érzékeny, biztos van gyorsabb telefon is, de szerintem ez is megüti a kellemesen használható szintet, egyik menüpontra sem kell várni, még előjön. jól hallom a hívót, és engem is jól hallanak, eddig még senki sem panaszkodott. én zenelejátszónak is használom, arra is tökéletes, ha veszel bele egy memóriakártyát.
én ajánlom, bár ha lenne Magyarországon, én Corby prot vettem volna.
kamera gagyi, zeneminőség szerintem pl 1 5130-hoz hasonlítva (asszem 1 árban vannak) sokkal gagyibb, nincs wifi, kicsi kijelző. (érintősök között)
ha neked 1ik sem kell akkor egész jó választás lehet.
nekem annyira nem jön be,mondjuk szinte semmiben sem különb a szokásos érintőképernyős telóknál...
kinézetre kicsit gagyinak találom.Asszem a kamerája az 3,2 megapixeles...sztem annyi elég egy mobilnak,wifit ne várj ennyi pénzért,tömegtelefon...Egy ismerősmnek viszont a füllhallgatója egy hét után tönkrement...stb.stb
A kamerája csak 2 megapixeles, de szerintem teljesen jó, és nagyon szép. Nekem csak jó tapasztalatom van róla, ha nincsenek különleges igényeid, akkor szerintem megéri, mert jó telefon, egyetértek az elsővel. Az az egyetlen baj, hogy most nagyon sok embernek van ilyen, ezért nem túl egyedi.
Különben t-mobile-nál például itt vannak az árak (lent van az előfizetés nélküli):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!