Melyiket vegyem meg? Blackberry 8900 vagy Blackberry 8520-t?
Figyelt kérdés
Légyszi indokoljátok meg, hogy miért!2010. máj. 4. 19:44
2/9 anonim válasza:
Mindenképpen Curve-t akarsz? Akkor a 8900, mert jobb a kamerája é szebb a kijelzője, meg szerintem jobban is néz ki. De ha belefér a Bold is, akkor a 9700-at javaslom. Nagyon eltalált telefon lett.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi!hát még nem tudom... de az elég drága...És még csak 16 vagyok...:)
2010. máj. 5. 20:37
5/9 anonim válasza:
Szerintem, a 8520 tökéletesen elegendő. Mondhatni teljességében ugyanaz, annyi különbséggel, hogy a 8900ban megvan az a plussz, hogy vaku is van beleépítve és ha jól tudom alapban benne van a gps. De megnyugtatlak, hogy mivel BIS szolgáltatás nélkül egyik teló sem élvezhető 100%-osan. BIS szolgáltatással viszont már a 8520-on is elérthető a gps. Teljesen tökéletes a 8520as is. Persze, ha több pénzed van telóra és nem sajnálod rá a pénzt akkor a 8900 vedd. Nem tudom az ár különbség minőségbeli különbséget is tükröz-e ugyanannyira. Szerintem nem, mert mindkettő nagyon szuper. A 8520 is nagy élmény!:)
6/9 anonim válasza:
Ja, és még azt hozzáfűzném, hogy egyébként mindkét telefon 2megapixelt tud. A képminőségről ennyit. Ugyanolyan és elég jó! :)
7/9 anonim válasza:
10.49-es válaszoló!
A 8900 3.2Mpixeles, míg a 8520 2Mpixel. Olvass utána.
8/9 A kérdező kommentje:
köszi
2010. szept. 15. 16:03
9/9 anonim válasza:
curve tökéletes előttem már indokolták! nekem is olyan van és tökéletesen megfelel egy 16 évesnek. én 14 vagyok, és nagy szó hogy már sok ideje bírja nálam! ja és a curve nak érintésérzékeny optikai egere, meg dedikált médialejátszás gombja van! ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!