Ez milyen telefonszám volt? Igazi vagy kamu ( valami lehúzós, vírusos szám )?
Ma hajnalban ( kb 15 perce ) kaptam egy telefonhívást +36 72-es kezdetű számról, ami a telefonom szerint pécsi telefonszám. Ami gyanússá vált, hogy Magyarországon a telefonszámok 11 számból állnak,ez viszont csak 10 tagból állt. Nem vettem fel, nem hívtam vissza.
Rákerestem az interneten ( próba-szerencse alapon ) és 3-3-4-es tagolással ( 367-2**-**** ) egy amerikai szám kereső oldalon megtaláltam.
Hogyan kereshettek Amerikából? De akár csak Pécsről, amikor ott sincs ismerősöm?
Nem pécsi, hanem Pécs KÖRNYÉKI számról hívtak.
A vezetékes hívószám az ország- és körzetszámon kívül HAT jegyű, tehát összesen tiz számjegyből áll!
2# közöm sincs Budapesthez, de köszönöm a jó tanácsot, majd bejárom az országot.
Akkor már csak azt nem tudom, hogy ki hívott. Mert nekem nincs pécs környéki ismerősöm, valaki mégis onnan hívott reggel fél 6kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!