Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung B3210 (Corby txt)...

Samsung B3210 (Corby txt) -hez vettem egy USB kábelt és nem jó. Ötletek?

Figyelt kérdés

Vettem egy USB kábelt. Az eladó nem nagyon értett hozzá, szóval olyat adott ami belement a készülékbe. Az van ráírva a zacskóra amiben adták hogy "SAMSUNG G810/i8510 ADATKÁBEL" és az ára. Bedugom a gépbe a kábelt és a telefonba is, aztán a telefonon kiírja hogy " USB kábel csatlakoztatva " a gépen meg azt írja hogy ismeretlen és kijön egy hibaüzenet.(és nem történik semmi). Osztálytársammal beszéltem szünetben ( neki is Samsung van csak érintős ) beállításokat néztük, nekem olyan menüpontom nincs is, amit ő magyarázott szóval most fogalmam sincs hogy mi a baja:S

Kép a telefonról: [link]

Segítsetek légyszi.. nagyon megköszönném:)

2010. máj. 4. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Én anno Sony Ericssonnal jártam így. K310i-hez kértem, k750-hez adtak, de ugyanez történt mint nálad. Visszavittem, visszadták az árát, majd elmentem a szolgáltatóm egyik üzletébe, ahol dupla áron vettem adatkábelt, de az a mai napig működik. Javaslom ezt az utat neked is.
2010. máj. 4. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad hogy feltetted e az illesztőprogramot, de szerintem nem mert a telóhoz alapban nem jár a kábelhez meg nem adnak.Töltsd le a samsung honlapjáról és már működni is fog a cucc!Anélkül nem fog menni!
2010. máj. 4. 20:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ha egy eszközt USB-n keresztül a gépre dugsz, a windows minden esetben kiírja, hogy mi az, mert szerintem az eszköz ezt usb-n elküldi neki. Az hogy ismeretlen, egyértelműen azt bizonyítja, hogy az információ valahol elakad. Mint írtam ugyanígy jártam SE telefonnal, telepítettem mindent, mégsem volt hajlandó működni. Kábelcsere után kérdés nélkül felismerte, mint cserélhető meghajtó (pendrive).

2010. máj. 4. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!