Hogyan tudnám legolcsóbban használni az új Prestigo telefonomat?
Kaptam ajándékba egy Prestigo WISE N3 telefont. Van egy másik telefonom, amit már megszoktam, az buta (de így szeretem). Hogy tudnám használni a Prestigo kamerarészét, a wifi-s lehetőségét, hogy ne verjem magam anyagi csődbe?
A most
ani mobiltelefonom t-kom-os, valami flottában vagyok benne, ami 5 éve felszámolás alatt áll. Azaz azon a szerződésen én nem tudok módosítani.
Elmúltam 50 éves.
Nekem ezek a dolgok nem jönnek át nap-mint nap...
Elmúltál 50 éves, de tudod mit jelent a kamera, mi az a wifi, akkor teljesen hülye csak nem nagy, így nem értem a kérdést.
Mégis mivel vernéd magad anyagi csődbe? :D
Aha, tehát a régi simeddel fogod használni az új telefont, nekem a kérdésből az jött le, hogy csak kamerázgatni akarod használni.
A mobilnet akkor jelenthet problémát, ha olyan a tarifád, ami enged mobilnetezni megrendelt konkrét mobilnet díjcsomag nélkül is (ami nyilván nem nagyon fog most kiderülni) Az "adatforgalom" kikapcsolásával tudod a mobilnetet kilőni, valahol a vezeték nélküli hálózatok beállításai között találod. És mivel se lassú, se gyors mobilnetet nem fogsz használni, így ugyanitt a beállítások között kapcsold át "csak gsm" üzemmódra (2G) mert ott kisebb az áramfogyasztás és a sugárzás.
Miért kellene bármiféle jogosultság?
Miért ne tudnál kérni micro-SIM-et? Legrosszabb esetben kb 500 ft méretre vágatni.
Hogy jön az egészhez a micro-SD? :D
Amúgy 1 kérdés:
Megy a telefon SIM kártya nélkül?
1. Ha igen, akkor tudod használni a wifi és kamera módot.
2. Ha nem, akkor besétálsz T-mobilba, megveszed a legolcsóbb domino-s csomagot, és beleteszed a telefonba...probléma megoldva. Ott csak a belépési díj lesz, meg évente 1x rá kell tölteni, hogy ne járjon le a telefonszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!