Mire lehet számítani az LG G6nál?
Figyelt kérdés
Szeretnek egy uj telefont a regi Samsung galaxy minim helyett. Mar nagyon nem birja, 4eve kaptam '12 decembereben, nem erzekeli a toltot, smst nem tudok fogadni, hivni meg vagy tudok vagy nem. Tesomnak lg g2je van, 14ota es meg mindig jol birja. En is az lg-n gondolkodom, eloszor a g4en filoztam en jonak talalom tobben szidjak (esetleg vki tudna bovebb velemenyt irni rola) ok azt mondtak inkabb a g5ot valasszam de nekem az annyira nem tetszik (tul nagynak talalom). A most kijovo g6rol tud vki vmit? Ti milyet valasztanatok a helyemben? Ha vki irna egy iphonet kerem irj a le, hogy mire tudnam hasznositani mert jatszani rajta szinte minden telon tudnek...2017. jan. 7. 10:47
1/5 anonim válasza:
A G6 mikor kijön 200 ezer fölött lesz, még várnod kell majd rá mire barátságosabb lesz az ára.
Egyébként jó telefon a G5 is, 5,3 coll, akkor ezek szerint Te csak 5 collosat akarsz?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, nem igazan akarok 5collnal nagyobbat mert a kezem is eleg kicsi, de ha 5,5 meg ugy az is elmegy, csak sokat benaznek😀
2017. jan. 7. 12:11
3/5 anonim válasza:
G5 nél is azt mondták hogy 200 felett lesz és mégse volt. G6 sem lesz. Nekem g4 van imádom nincs baja 1 éve már. G6 nál következőkre lehet számítani. G5 designját követi csak unibody háza lesz. Írisz szenzort kap valószínűleg, dupla kamerája lesz hátul. És marad 5.3 col. De ezek még csak feltevések.
4/5 anonim válasza:
Nekem G5 van, nagyon gyors, nálam ez volt a szempont hogy csúcsprocesszor legyen benne, mert a legtöbb esetben az idő múlásával a gyengébb procikat megeszik az alkalmazások.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a G4 szuper teló, remélem h a G6tal nagyot gurítanak ha már a G5tel nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!