Milyen telefont vegyek 90-100 ezer forint értékben?
Lg k8-am van most, alapból imádom a telefont, teljesen meg vagyok elégedve a tudásával, gyorsaságával, méretével, funkcióival, hibátlanul működik.
Csak az a fene memóriája... 8 giga memóriája van, de összesen, a rendszer működéséhez szükséges cuccokkal együtt, vagyis alig lehet rá appokat tenni, és ha tudok is szenvedni kell vele állandóan.
90-100 ezer forintért milyen telefont érdemes megvenni?
galaxy A5-re gondoltam elsőre, de egyáltalán nem értek a telefonokhoz, nem tudom mit kell nézni vásárláskor:)
Köszi a segítséget!!
#1:
Látszik hogy nem értesz hozzá. Már a 10 giga sem elég, nemhogy 8.
Megnézheted hogy minden az sd-n van, a telöra nem is férne rá. 😂
Nekem a samsung új szériája a C sorozat tűnik szimpatikusnak. Van C5 es C7
Tavaly nýáron jött ki Koreában, talán ősszel hozták forgalomba MO@-n szoval elég uj. C5;
De 16 Mp hátlapi, 8 Mp előlapi kamera
4 Gb Ram , bővíthető memória
Full HD S Amoled
5.2 col
Ujlenyomat olvasó
Meg ilyeneket tud
Lehet még az S6-is veri, de a kis gagyi 7s applet biztosan
Amugy 100Ezer ujonnan
De amugy ott a Samsung s6 ha olcsóbbat akarsz, már kb 70 ezerért lehet kapni
"8 giga memóriája van, de összesen, a rendszer működéséhez szükséges cuccokkal együtt"
Most csak a te kedvedért (meg hogy így mondtad, engem is érdekelni kezdett a pontos szám) letöröltem a telefonomról minden képet, videót alkalmazást. A beépített appok adatait nem töröltem, hisz azokon nem lehet spórolni ugye (navigáció, e-mail, naptár stb.)
"Belső tárhely: 7,09 GB használatban a 8,00 GB-ból".
Amúgy milyen 100ezerekről beszélsz?? :D 90 ezer hol százezrek:DDD
#6:
Facebook nincs is letöltve.😂
Inkább máshol okoskodj bele abba, amihez nem értesz. Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!