Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vajon eredeti ez a telefon?

Vajon eredeti ez a telefon?

Figyelt kérdés
70-ért árulják a samsung a3 2016-osat (vodafone), de egy webáruházban 10-essel olcsóbban találtam. Az a helyzet hogy nm lehet kibontani, csakis kiszállítanak. Viszonylag ó véleményeket olvastam a boltról, de félek, hogy kamutelefont fognak adni. (igaz, 10ezer nem olyan sok a boltnak, nekem igen :D )

2017. jan. 5. 22:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm :)

most nézek egy másik boltot, ott 61 1 év gyártói garanciával, 65 2 évvel...akkor ez is gyanús, nem? :/

[link]

2017. jan. 5. 23:19
 12/17 anonim ***** válasza:
én s 6 edgét akartam venni 123 ért ilyen mobil bóltba, de inkább fizettem rá plussz 30 at és megvettem vodafonnál! számomra ez felfoghatatlan hogy 10 ezer forintért kockáztatnál tényleg!? ha meg nincs annyi pénzed akkor várjál vele még lesz, vagy vegyél ólcsobb telefont normális helyről ahol kapsz rá két év gyári garit
2017. jan. 6. 00:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Ne vegyél ilyen boltokból. Jók a visszajelzések általában, valóban, de ha megnézed, a többségük csak olyanokat ír, hogy sikeresen kézhez kapták a telefont.

Ha garanciát kell érvényesíteni, megütheted a bokádat. Előfordul, hogy felszívódik a bolt, vagy csak megtagadják a garanciás javítást. Nem ér az meg annyit, hogy pár ezren spórolj.

Az utóbbi boltnál, amit belinkeltél, a cég egy külföldi (talán arab) fickó nevén van, stockholmi címmel. Ha a fazon hirtelen úgy dönt, hogy nem vált be a bolt, és bezárja, akkor bottal ütheted a bolti garancia nyomát. A Vodafone-nal ez nem fog előfordulni 2 éven belül, jó eséllyel.

2017. jan. 6. 02:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha létszükséglet a kártyafüggetlen telefon, akkor minimum egy nagyobb boltban vedd. MediaMarkt, ipon, Aqua. Azok is 70 ezer körül vannak. Ha nem, akkor vedd a Vodánál.
2017. jan. 6. 02:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
én csak nagyobb boltban venék telefont ,ott gyári garancia van hozá,és csak fügetlent .
2017. jan. 6. 06:21
 16/17 anonim ***** válasza:
A mobilkereskedés.hu-n gyártói garanciával árulják. Oda van írva.
2017. jan. 6. 17:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a tanácsokat :)
2017. jan. 6. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!