Valaki könyörgök?
Valaki segitsen vegre mert szet b©sz az ideg. Huawei p9 képernyofedveny problema. Nem tudom kikapcsolni, nem a massanger az, kepernyot piszkalo alkalmazasom nincsen.
Koszonom a segitseget ha lesz.
Szia.
Sajna nem értek hozzá, de találtam pár linket, remélem segít valamicskét. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Nekem más telóm van, de a képernyő fedvény kikapcsolást ugy oldom meg ,hogy mikor kéri hogy kapcsoljam ki, akkor bemegyek a beállításokba, ott az alkalmazásokba, alkalmazaskezelo, ott egyebek és rányomok h "más alkalmazások eltakarasara kepes elkalmazasok.,,
Nekem csak 3 alkalmazas szokott ott aktiv lenni: messenger,uzenetek, s note. Ezeket kikapcsolom, utana vissza megyek ahoz az apphoz, ami sirt nekem h kapcsoljam ki a fedvenyt, majd miutan oke lett minden, vissza megyek oda ahol az elobb voltam es vissza kapcsolom azt a 3 appot.
Messengernél pl ha kivan kapcsolva akkor nincsen az a kis felugro karika amiben az ismerosom latszik.
Mivel neked is androidod van ,igy a beallitasokban levo dolgainknak egyezni kell e téren.
Remelem tudtam segiteni
A messenger okozza egyébként, ez előbb véletlenül rossz választ adtam, nem ide akartam írni.
Messenger buborékot le kell húzni.
Egy másik megoldás:
2# a cpu hasznalat mutatasa be se volt kapcsolva, igy nem tudom kikapcsolni.
3# a mas telefon az teljesen mas lehetosegeket es megoldasokat eredmenyez. Amit leirtal aznalam sajnos nem mukodik. Nalam az alkalmazaskezelo nincs. A menum mashogy nez ki. Thx huawei.
Sajnálom,de minden telefonon kell lennie alkalmazáskezelőnek.
Milyen op.rendszered van?
Beállítások-alkalmazások?
Android 6.0
Alkamazaskezelom igazabol van, de ha jol tudom samsungban a kepernyofeletti megjelenest cakumpakk ki lehet kapcsolni. En odaig jutottam h alkalmazasok, konfiguralas, megjelenites mas alkalmazasok felett es ott nehany alkalmazasnal ezt ki tudom kapcsolni. Kikapcsoltam az osszeset de maradt a problema. A massangerrol en is talaltam videot. Leallitottam a massangert es meg mindig van gond.
Eddig is koszonom, meg valami otlet?
Clean Mastered van?
Valakinek ez is okozott ilyen problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!