Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elállították a háttérképem...

Elállították a háttérképem androidon, hogy tudnám visszaállítani?

Figyelt kérdés

Huawei Honor 7 Lite/Honor 5C mobiltelefonom van (droid lolliop op rendszerrel).

A zárképernyőm olyan volt, hogy volt egy mappa, amiben volt több mint 40 kép, és ahányszor feloldottam a képernyőt, mindig más kép volt ott. Namármost elállította testvérem a képet, és rohadtul nem tudom erre visszaállítani. Maga a mappa megvan, amiben van ez a sok kép, de nem tudom, hogy kell visszaállítani mappára. Válaszokat előre is köszönöm!

2017. jan. 2. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Menüben menj rá a Témák ikonjára, azon belül pedig az alsó sávban a Testreszabásra. Ott a háttér képétől függetlenül egyedileg kombinálhatod a különböző beállításokat!
2017. jan. 2. 18:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt én tudom, de mappát nem tudok választani!
2017. jan. 2. 19:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Válasz:

Zárképernyőn alulról húzd felfele az ujjad, válaszd ki a borítók menüpontot, és ott ki tudod választani a képeket.

Pussz

2017. jan. 7. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!