Be lehet úgy állítani okostelefont, hogy a memóriakártyára telepítsen?
Van pár alkalmazás amit letöltenék a telefonomra, de a belső tárhely tele van, a memóriakártyán viszont még rengeteg szabad hely van.
Hogy tudom beállítani a telefont, hogy a memóriakártyára telepítse az alkalmazásokat? A belső tárhelyben nincs fölösleges fájl amit törölhetnék.
Nekem is Microsoft telóm van. Ugyan úgy, mint az első válaszoló be tudom állítani.
De figyelem a kérdést, mert öcsém Androidon ugyan ezt keresi. Nem tud csak telefonra menteni.
Lehet, hogy csak rootolva működik, hogy lehessen egyből káryára tölteni?
Rootoltam a telót, de a Link2sd nem vált be, másodlagos partíciót követelt, megcsináltam, de úgy a mobil nem ismerte fel a kártyát, formázni kellett ami levitte a partíciót, így nem tudtam átlinkelni a cuccokat.
Keresek másik alkalmazást, valamelyikkel csak meg lehet csinálni az átvitelt.
Sajnos nem sikerült megoldani a problémát, hiába partícionáltam újra a megadott paraméterekkel. A Link2sd valamiért nem csinálja meg a parancsfájlt az átvitelhez, a többi ilyen "alkalmazás" pedig még rosszabb.
Elég régi okosteló túl kicsi tárhellyel ami alkalmatlan a mai fájlok és alkalmazások tárolására és használatára. Szerencsére van rajta garancia, valószínűleg visszakérem az árát, vagy levásárolom. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!