Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy Iphone telefonom ami...

Van egy Iphone telefonom ami német országban lett üzembe helyezve. Van magyar nyelv, de az app store az német nyelvű maradt. Hogy lehet ezt átváltani magyarra? Mert ha akarok letölteni valamit feltételezem az német nyelvű lesz.

Figyelt kérdés

2017. jan. 1. 19:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Miért szeretsz minket?
2017. jan. 3. 07:15
 12/31 anonim ***** válasza:
#9 azt hogy csináltad hogy kijelentkezésnél nem kérte a jelszót? Ilyet még nem hallottam mióta létezik iphone.
2017. jan. 3. 07:21
 13/31 A kérdező kommentje:
Biztos nincs bekapcsolva valami biztonsági funkció (nem tudom csak feltételezem).de már azóta jelentkeztem ki és nem kért kódot.
2017. jan. 3. 16:24
 14/31 anonim ***** válasza:
Vajon nem Goophone-t vettél? Az eredeti iPhoneban biztos kell a jelszó kijelentkezni. A goophoneban nem kell.
2017. jan. 4. 11:49
 15/31 A kérdező kommentje:
Leellenőriztem a gyári szám alapján az Apple oldalán,és ez alapján eredeti.Vagy a Goophone-t is ott kell ellenőrizni?
2017. jan. 4. 18:58
 16/31 anonim ***** válasza:
Az IMEI-t hamisitják a goophonosok is. A bolhapiacon volt 6S replika, az imeit beirtam az apple activationlock ellenőrző oldalra és azt irta hogy eredeti. Pedig 100% gufon volt.
2017. jan. 4. 19:36
 17/31 A kérdező kommentje:
Akkor miről lehet megtudni hogy egy iphone eredeti?
2017. jan. 4. 19:40
 18/31 A kérdező kommentje:
Ez a telefon biztos hogy (Német)Apple üzletből való.És leellenőriztem a sorozat & imei számot is.
2017. jan. 4. 21:53
 19/31 A kérdező kommentje:
És volt iphone fan ketében is,meg itthon szervizben,gondolom ott azért csak szóltak volna.
2017. jan. 4. 22:02
 20/31 anonim ***** válasza:

100%-os biztonsággal megtudni hogy eredeti e 2 módszerrel lehet:

1. Windowsra telepited az itunes programot és usb kábellel csatlakoztatod a telót. Az itunes felismeri ha eredeti. Ha nem eredeti nem reagál semmit az itunes az usb-re.

2. Az apple-id-vel ami a telefonon van beállitva az icloud beállitásoknál belépsz az icloudba az icloud.com oldalon is az interneten.. Ott a névjegyek ugyanazok kell legyenek mint a telón. Ott hozzáadsz egy új névjegyet éz az meg kell jelenjen a telon is.

2017. jan. 5. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!