Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Blackberry 2017-ben?

Blackberry 2017-ben?

Figyelt kérdés

Régóta szeretnék már egy használható gombos telefont,ami nem csak alap dolgokra képes.

Van érintőképernyős Android telefonom,de már kezdem unni,a sok felesleges frissítést,újítást,

miközben elég sokszor félreütök gépelésnél.

Olyan melós telefonra lenne szükségem,ami min. 2 napos üzemidővel,nagyon jó hívásminőséggel,

híváskezelő gombokkal,tűrhető AF kamerával,Wifi,Bluetooth,GPS képességekkel rendelkezik.

A messengert kiváltanám Gmail-el,amiben jobban is bízok,mivel a messenger lebutítja a képek minőségét.

Egy Blackberry-t kipróbálnék,mivel csak olyan telefonom nem volt eddig és még tudjukmi...de annyit én nem fizetek egy telefonért.

Ez a BES-BIS dolog még mindig nem tiszta nekem...oké a BB10es rendszeren nem kell regisztrálni csak T-mobilnál.

A régebbi készülékeken mi a helyzet? Mondjuk 9790,9720,9900?

El lehet lenni ezekkel a készülékekkel úgy,mint egy régi Sonyericsson-nal? (megcsinálták úgy jó)

Lehet programozni gombokat?

2017. jan. 1. 15:41
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

A lényeg, hogy a "régi" bleki rendszereken bis/bes nélkül nem működött minden. Viszont az átlagembernek is elérhető bis nem nyújtott soha különösebb előnyt, bes-t meg nem fogsz használni.

"Lehet programozni gombokat?"

Nem tudom, olvass készülékteszteket.

2017. jan. 1. 16:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. jan. 2. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!