Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg annyira nem éri meg...

Tényleg annyira nem éri meg lumiát venni, hogy feltesznek jófogásra egy másfél éveset és megveszik egyszerre? Lumia 640 20. 000. ért két óra alatt.

Figyelt kérdés
2016. dec. 30. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Hány telefont vesznek meg EGYSZERRE???
2016. dec. 30. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát aki nem lép egyszerre nem kap rétest estére
2016. dec. 30. 16:03
 3/10 Szirty ***** válasza:
Hát ha megvették, akkor csak kell valakinek nem?
2016. dec. 30. 16:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Most akkor mi is a kérdés?
2016. dec. 30. 19:46
 5/10 A kérdező kommentje:

A kérdés szerintem egyértelmű.

Mindenki ócsárolja az op.rendszer miatt....

Mégis jó áron elmennek a telefonok. Vagy van egypár idióta aki felvásárolja őket.

Vagy nem is annyira idióta...

2016. dec. 30. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem az idióták vásárolják. És nem az op rendszerrel van baj, (folyamatosan jönnek a frissítések, a w10 mobile kezdeti hibái már ki lettek javítva) hanem az androidhoz képest szegényes alkalmazás kínálattal. Aki nem sok alkalmazást használ, nem játékra kell neki telefon, viszont szeretne jó készüléket, az meg fogja venni a lumiát. Akkumulátor üzemidő, multimédiás képességek (kép és videórögzítés) terén kiemelkedően jók a lumia telefonok. A microsoft azzal hibázott nagyot, hogy kiadta a 10-es rendszert félkészen, és ezt jogosan nem díjazták a felhasználók.
2016. dec. 31. 08:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja, most akkor arról akar szólni a kérdés, hogy tulajdonképpen milyen király is a WP mert szarért húgyért el tudtad adni?
2016. dec. 31. 11:03
 8/10 A kérdező kommentje:

"És nem az op rendszerrel van baj." Csupàn, hogy az van rajta!

Fatal_Error_

Jó reggelt! Nem én akartam megvenni!

2016. dec. 31. 14:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó reggelt! Ki mondta hogy te akartad megvenni?
2016. dec. 31. 15:13
 10/10 A kérdező kommentje:

Pl. egy szó:

"feltesznek"

Amúgy ha nem ezt írom akkor se kell feltételezni, hogy ki is. Tudod, én, te, ő...

2017. jan. 2. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!