Homályos előlapi kamera?
Figyelt kérdés
a sony xa telefonomon a hátlapi kamerája tökéletes de sajnos az előlapi nem , homályos képet készít pedig elvileg 8 megapixel , le lett próbálva más programmal de homályos szoftverhiba lehet ?2016. dec. 30. 01:00
2/10 anonim válasza:
Nincs rajta fólia? Mert nekem más telefonom van és ez volt a problémája, hogy rajta maradt a fólia. Vagy szedd le, vagy vágd le azt a kicsi részét (máris jobb lesz).
3/10 TappancsMancs válasza:
Nekem úgy tűnik hogy az előlapin nincs autófókusz, de ezt csekkold le mindkettőt összehasonlítva. Alőbb a hátlapit az nagyobb és van benne, kéz mozgat előtte és nézed ahogy élesít, meg kéz elétol. Majd ugyanezt az előlapin is.
"Első kamera
16 MP
Hátsó kamera
21 MP
5312 x 3984 px
autofókusz
optikai kép stabilizátor"
4/10 A kérdező kommentje:
nem ultra hanem sima , én is a foliát gondoltam leszedtem de ugyanúgy
2016. dec. 30. 11:28
5/10 anonim válasza:
1. Gyárilag ilyen.
2. Szoftveres hiba.
3. Megsérült.
6/10 TappancsMancs válasza:
Jajj nem Ultra... nehogy kipróbáld az autofókuszt a kezeddel, pedig az lesz :(
7/10 A kérdező kommentje:
factory reset se segített , lehet szerviz lesz belőle
2016. dec. 30. 14:52
8/10 TappancsMancs válasza:
Végül is megnéztem a hivatalos oldalán (sonymobile) és mindkét kamerának van autofókusza, úgyhogy visszavonom. Próbáld tisztítani fülpuccal. Hátha csak az.
9/10 anonim válasza:
Szia, ugyanez a problemam, esetleg tudsz segiteni nekem? Elvitted szervizbe? Es ott mit csinaltak vele? :(
10/10 A kérdező kommentje:
hallo ! nem lett vele csinálva semmi, már 3xat láttam mindegyiknek ilyen volt a kamerája ..csak az selfi kamerája
2017. júl. 26. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!