Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont válasszak?

Milyen telefont válasszak?

Figyelt kérdés
Bajban vagyok melyik telefon is lenne jó. Eddig három között vacilálok ezek a: Samsung s6, Samsung A5 és az iphone se. Ha tudtok valami jó tanácsot adni ezekkel vagy esetleg más fajtákkal kapcsolatban légyszi segítsetek. Előre is köszi! :)

2016. dec. 29. 23:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Paromnak A5 van.

Hat a kameraja egy sz.r.

A huaweim sokkal hasznalhatobb kepeket csinal.

Azt nem ajanlom.

En egy ideje ezt a huawei gx 8 at hasznalom.nagyin szeretem.semmi baj nincs vele.vallalhatok a kepei (sokat fenykepezek gyerekeket vele,ok meg azert nem ugy ulnek mozdulatlanul mint a felnottek.)

Tesomnak honor 7 van,az is jo telefon.

Sokkal stabilabban mennek mint pl egy samu A5.

2016. dec. 30. 08:03
 2/11 anonim ***** válasza:
A felsorolt három közül az SE. A többiek majd írnak kínaiakat.
2016. dec. 30. 10:01
 3/11 TappancsMancs ***** válasza:

Ha a processzor sebesség és RAM ("dolgozó memória")és a kamera fontos akkor az Samsung S6. Tárhelyet bővíteni úgyis tudsz és fogsz.

[link]

2016. dec. 30. 10:17
 4/11 TappancsMancs ***** válasza:
Amúgy az iphone kínában készül és a samsungban is kínában gyártott foxconn cuccok vannak, összerakás samsung. USAban semmit se gyárt apple. Csak szóltam.
2016. dec. 30. 10:28
 5/11 TappancsMancs ***** válasza:
A galaxy s6 az mégis csak 8x 2.1 GHz proci. Szerintem ez elég jó különbség arány.
2016. dec. 30. 10:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Az S6 és az SE ugyanaz az árkategória, az A5 viszont valamivel olcsóbb! Ezek közül az S6-ot mondanám, vagy még más típusokból LG G4/G5, Huawei P8/G8/Mate 8 - lényegében mennyi rá a max. kereted?
2016. dec. 30. 12:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A keretem az kb. 100-120ezer ft. A kamerája az fontos lenne hogy jól működjön,meglepődtem hogy azt írtátok az A5-ről, hogy nem jó a kamerája, egyik ismerősöm dícsérte.
2016. dec. 30. 23:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy az iphone kínában készül és a samsungban is kínában gyártott foxconn cuccok vannak, összerakás samsung. USAban semmit se gyárt apple. Csak szóltam."

Juj de kis elmés valaki, aki úgy tesz, mintha nem értené, miről van szó. Csak szóltam.

2016. dec. 30. 23:28
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
Az S6-nál nézz utána, hogy meddig bírja egy feltöltéssel, mert erről a telefonról olvastam panaszokat.
2016. dec. 30. 23:29
 10/11 TappancsMancs ***** válasza:
#8 értem a válaszod. Csak azért említettem meg mert lehet, hogy aki iphone-ban gondolkodik az úgy nézi, hogy az amerikai dolog úgy ahogy van... Tudom hogy nem volt közvetlenül a kérdésben.
2016. dec. 31. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!