Milyen okos kütyüt vegyek elsőnek? Csak ennyi az elvárás:
A különböző emailjeimre és egyéb oldalakra belépve a személyes üzeneteim megtudjam nézni és válaszolni tudjak. Nem játszok, másra nem használom, max ha az időjárás és a bkk oldalát megtudom rajta nézni az előny. Úgy tudom az okostelefon és a tablet van, egyiket se ismerem, melyik lenne jobb a fentiekhez? Azért döntöttem, hogy kell egy ilyen, mert unom, hogy naponta többször bekell kapcsolnom az asztali számítógépet, ha megakarom nézni az üzeneteim, ha pedig nem vagyok itthon rohannom kell, hogy haza érjek és lássam, válaszolni tudjak az üzeneteimre.
Itthon van router a lakásban (vezetékes upc, de a routert elvileg belehet állítani vezeték nélkülire is). Fogják ezek a kütyük a netet és nem kell bele előfizetéses stick? Sim kártya a tabletba nem kell? Okostelefonba mindképp kell sim kártya, ha telefonálni nem akarok vele csak a neten az üzeneteim megnézni? És az utcán valóban fogja a free wifit ingyen? Ősrégi Nokiám aksija 12 napot bír, lecserélni nem igazán akarom. De ha a mostaniak aksija többet bír, akkor lehet lecserélem a régi mobilom.
Légyszi úgy válaszolj, hogy értsem, tehát ne írj szakszavakat.
Árban a legolcsóbb kategória, 15 ezernél többet nekem nem ér, mert nem vagyok képben ezen a területen és nem tudom mennyire fog megfelelni vagy mennyire lesz nehéz a használata.
Igazából így sok értelme nincs a kérdésnek, mert egyszer leírod hogy "nem értesz hozzá" aztán a következő mondatban már te magyarázod hogy márpedig megveszed az első kezed ügyébe kerülő olcsó szart. De ha mindenáron az a vágyad hogy ezen e-mailezz, akkor vedd.
Viszont internet eléréshez mobilnet nem árt. Mert "free wifi" max a nagyobb plázák környékén van.
Epp azt akartam irni mint az utolso.
Azzal,hogy veszel egy also kategorias mobilt,nem teszel bele sim kartyat,ergo nem lesz mobilneted akkor semmivel sem vagy elobbre.igaz nem hazaig kell feltetlen rohannod,csak egy plazaba pl.ahol van ingyen wifi.na de az is vagy megy,vagy nem megy.
En hasznaltam Anyum regi samsung pocket neojat,par napig telefon valtas vegett.meg telefonalni sem volt vele egyszeru mutatvany...min 5 perc volt mire tarcsazott.
Semmikepp nem ajanlok ennyi penzert okostelefont.
Az 512 mb ram az kb arra eleg,hogy bekapcsoljon.lehet,hogy az elso hetekben meg mukodne,de aztan szepen lassulna olyan szintre,hogy az asztali gepeden mar el is olvastad a 15 oldalas uzeneteidet mire betolt.
En a helyedben varnek inkabb egy kicsit.ezt a 15 ot tedd felre,gyujts hozza meg es ugy vegyel telefont.
eu/view.php?filename=801Screenshot_2016_12_30_.png
Ez a minimum,ennel rosszabbat ne vegyel.ez legalabb mar marka is.
Huawei Y3 II ds
Keress ra.ezt kuldtem,csak nem nyitja meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!