Mi a véleményetek az üvegfóliáról?
Az üvegfólia kb 3-szor annyi védelmet nyújt, mint egy "hagyományos" fólia. Így a válasz egyértelmű, megéri! Az ellenálló képességét fel szokták tüntetni. Tudtom szerint a " 9H " a jelenlegi legjobb. Az e-bay-en érdemes venni, mert jóval olcsób. Pl: samsung S7 edge 9H üveg fólia itthon: 6 ezer forinttól a csillagos égig. ebay-en: 1200. A minőség ugyan az, néha az e-bay-es jobb is. Én sokszor rendelek onnan. Hátránya: 1 hónap mire megjön (ha kínából rendeled) Előny: Olcsóbb, ugyanaz a minőség és mivel a szállítást ők fizetik, ha baj van a termékkel, azt általában megtarthatod és a pénzedet vissza utalják vagy küldenek másikat. (NE FELEJTSD EL!!-->Free international shipping<-- legyen kipipálva!!)
Remélem segítettem :)
Köszönöm a válaszokat.
Nekem Samsung Galaxy J5 2016-ra kellene.
Ti tudjátok, de szerintem ez csak marketing, sok értelme nincsen. Egyébként már vannak olyan telefonok, amelyeknek az érintőpanelje már olyan technológiával van a telefonra rakva, hogy 10 erősebb, mint pl a Gorilla Glass, mégcsak nem is karcolódik.
Nagyobb ütésnél meg mindegy, hogy van-e a kijelzőn még pluszban valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!