Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia e5 vagy xiaomi...

Sony xperia e5 vagy xiaomi redmi 3s?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb?

2016. dec. 29. 07:11
 1/9 A kérdező kommentje:
A xiaomin van magyar nyelvü menü eggyártalán?
2016. dec. 29. 07:15
 2/9 BM-Striker ***** válasza:
89%

#1 Van, legalább is ez EU változation

A 3s egyértelműen jobb, és mmég olcsóbb is.

[link]

2016. dec. 29. 07:24
 3/9 A kérdező kommentje:
A 3s 10000 ft al dragabb mint az e5 :)
2016. dec. 29. 08:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Xiaomi:

2x annyi memória

2x annyi tárhely

2x akkora üzemidő

Ujjlenyomat olvasó

Erősebb hardver

2016. dec. 29. 09:25
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Xperia. Lehet hogy a Xiaomi erősebb de egy haveromnak is Redmi 3s van és kB 1 méterről a betonra pottyanva a képernyő megadta magát (volt rajta tok). Használhatatlan lett, a javítás pedig nem olyan olcsó. Az Xperia meg rendesen bírja főleg ha tokban van, régi Xperia J-mnek akkor tört be a képernyője mikor haverom erőből nekidobta a vasoszlopnak. Szóval én azt mondom hogy a Sonyt vedd, nem fogsz csalódni. Nekem jelenleg is Sony van és semmi bajom vele, tökéletes rajta minden, nem törik olyan könnyen és gyors is.
2016. dec. 29. 11:11
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

11:11...lol...

Lehet hogy egy okostelefonnál nem abból kellene kiindulni hogy hányszor b..sszuk oszlophoz. :D

2016. dec. 29. 11:52
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem úgy értettem hogy ki a dobozból, fólia le és neki az oszlopnak :D Hanem úgy hogy nagyon strapabíró, csak amitől minden telefont óvnék az a műanyag tok. Egyszer ejtettem le és a széle letört a toknak :D
2016. dec. 29. 12:15
 8/9 anonim ***** válasza:
45%

#5-ös hülyeséget beszél. Inkább a Xiaomi. Még a Vernee Thor tudnám ajánlani, ha érdekel.

[link]

2016. dec. 29. 22:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom :) sajnos nem volt egyik telefon se ott ahol kineztem... :) xperia xa lett :) nagyon jo
2016. dec. 30. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!