Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért lép ki állandóan a...

Miért lép ki állandóan a játékból?

Figyelt kérdés
Van egy bizonyos játék , sőt több is . Ez a játék a Realms of Valor-Beta . Elindittom a játékot, elindul zökkenőmentesen. Aki nem tudja ez egy moba játék és a játék komolyabb/hardverigényesebb része az az amikor a játékon belül elinditjuk a játékot/meccset. Na szóval addig ameddig a menüben vagyok tökéletes a játék , de amint elkezdi betölteni a meccset(töltőképernyő)kilép a játékból vagy újraindítja de 1v1 módban muködott az imént zokkenőmentesen de az 5v5 az nem . Érdekes módon pár napja még ment úgy hogy néha laggolt,pedig azóta semmi változas sem volt a telon. A telóm : Samsung Galaxy J1 . 2x1.2GHz 512mb ram mali400-as azthiszem . Nem a legjobb azt tudom de most csak ez van . Azt szeretnem kérdezni hogy mi miatt léphet ki . Ha ram akkor sd kártyával novelném a Ramot de ha processzor miatt akkor nem fogom . Azt hozzáteszem hogy a GTA Vice City az fullon fix 20fps el ment . Ha lejjebb vittem a látótávot akkor mar sokkal több volt az FPS. De viszon ebből is kilép nagyon ritkàn .

2016. dec. 28. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet hogy volt egy frissítés ami miatt kilép.

(Várni kell hátha kijavítják a következő frissítésben)

Lehet hogy túl gyenge hozzá a telefon.

(Venni/szerezni kell jobbat.)

Lehet hogy lassú, gyenge a net.

(Közelebb kell a routerhez menni, gyorsabb internet kell.)

Lehet hogy nem elég a ram.

(Nincs elegendő ram a telefonban)

Ha bövíted a RAM-ot (gondolom tudod mit csinálsz, ha nem akkor nem tudod bővíteni a ramot...) a memória kártya hamarabb tönkre fog menni. (Csak figyelmeztetés)

2016. dec. 29. 01:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. dec. 29. 09:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Érdekelne hogy ha bővittem akkor az sd kártya mi miatt megy tönkre hamarabb? És olvastam hogy ha bovittem az sd kártyával akkor a gépen nem lehet látni vagy használni az sd kártyát. Ha leformázom és kikapcsolom a bővittést akkor utána használható lessz gépen is?
2016. dec. 29. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért lép ki, mert szar a telefonod.
2017. jan. 1. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!