Aki ért a telefonokhoz adna tippeket?
Sziasztok. Elhatároztam, és egy drágább telefonra újítok, viszont nem szeretnék mellényúlni, esetleg egy jobb lehetőséget elszalasztani.
A telefonra körülbelül 140 (max 160) ezret költenék. Már 4-5 napja olvasom a különböző teszteket fórumokat, de még mindig sok kérdésem van, örülnék, ha tudnátok segíteni.
Elsősorban a Galaxy S7-et és a P9 (vagy P9 Plust inkább) néztem ki. Ezekről mit gondoltok?
-Ami még foglalkoztat, hogy az AMOLED és az IPS kijelző közötti lényeges különbségek mik? Ennek is próbáltam utánajárni, de sok helyen kínai volt számomra.
-Sokat számít, hogy 3 vagy 4 GB RAM van a telefonban?
-Mennyivel rosszabb az S7 ujjlenyomat olvasója?
Köszi a segítséget.:)
Az amoled kijelző egy aktív ledmátrix, tehát minden képpont fénykibocsájtó, az ips egy lcd fajta, hátulról megvilágított színszűrő panel.
Gyakorlatban a legjobb quantum dot mátrix ips panel pl. LG G5 sincs annyira élénk és szaturált mint az amoled, csak közelíti. A gyengébb ips paneleknél meg előjön a betekintési szög probléma, kontrasztgyengeség stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!