Ios 10.1.1-en be lehet állítani valami normális értesítési sávot?
előző iosokban 8,9 ben ha valaki írt valamit azt mondjuk 1/2 el is lehetett olvasni, most meg ki van takarva az egész....
A 10 szerintem több sebből vérzik, mint a controll center előbb lapoz, mintsem a fényerőt venné feljebb, de ez a legidegesítőbb dolog....
Lehet ezt változtatni?
Kell irni nekik hogy mi nem tetszik. De sokat ne várj, én kb 20 problémát irtam le nekik és le se xarták.
Köszi!
Akkor csak a jailbreak-ben reménykedhetem és abban, hogy valaki csinál egy olyan tweak-et ami visszaállítja.
Utolsó, akkor azt kell mondjam elég béna lehetsz ahhoz a telefonhoz :D
Nem azt mondom hogy jailbreakelni kell, de hogy szoftveresen tönkre vágni... ilyet még nem hallottam :)
én is arra tippelek lol, amúgy melyik iphone volt?
Mert régebbi típussal lehetett, de ma már m1 mit csinálsz itunes visszaállítja
az újaknál igen, olyan ios 7-8-tól.
Többinél, az első felénél én is tudom, hogy életveszélyes volt bár ott sem volt annyi gond, ha jól felment a jailbreak és nem töröltél rendszerfile-okat/ restore-oltál telefonon belül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!