Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja az iPhone-omnak?...

Mi baja az iPhone-omnak? Egyszerűen semmire nem reagál.

Figyelt kérdés
Töltőre tettem, majd kikapcsoltam. Most bekapcsoltam, feloldottam, aztán lezártam. Most, hogy újra feloldottam a főképernyőm látszódott. Nagyon meglepődtem. Nyomogattam a főgombot, semmi. Lezártam, majd feloldottam, de csak a főképernyőm jön be amin nincs semmi (se ikonok, se az akku százaléka, szóval semmi). Ha lezárom elsötétül. Próbáltam kikapcsolni számtalanszor, nyomogattam hoszan a fönti gombot. Semmit nem reagál. Húzogattam jobbra balra, semmi. Ha lenémítom azt mutatja, hogy némítva, ha meg vissza azt is. A hangot viszont nem tudom szabályozni. Ha bedugom töltőre akkor ugyanúgy csak a képernyő látszódik, viszont hangot ad ki, hogy fönt van töltőn, meg egy értesítésem is jött, de semmi nem látszódik. Mi baja lett? Várjam meg míg teljesen lemerül aztán föltegyem töltőre? (Azt hiszem 30%-on voltam alacsony töltöttségű módban). Vagy mit tegyek vele? Nagyon félek, szüleim még nem tudják. Amúgy iPhone SE ha ez számít. Légyszi segítsetek, felpontozok mindenkit aki értelmes választ ír!!

2016. dec. 27. 12:46
 1/2 anonim ***** válasza:
nyomd meg hosszan egyszerre a bekapcsoló és a home gombot, amíg ki nem kapcsol. utána próbáld meg bekapcsolni.
2016. dec. 27. 13:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, közben utánanéztem interneten, és sikerült. Végtére is a te módszereddel szóval köszönöm! :D Ment a zöld kéz.
2016. dec. 27. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!