A dual simes független telefon felismeri a kártyákat, de nem tudok velük hívni! Miért?
közbe még egy kis infó,lényeges.
ajándékba vetem és akié az egyik feltöltős t-mobil kártya,és vettem egy új telenor előfizúst.
a telenornak tudom kell 3 nap mire aktíválják. de a feltöltőssel sem tudok telefonálni(van rajta pénz). más beállítás kell neki??
viszont a telenoros sim,hiába még offline,netezni tudok,akár simán mobilnettel,de wifivel is...
valaki hozzáértő segítségét várnám! köszi előre is.
de tuti független.
berakom a telekomos és telenoros simeket,kéri a pin kódokat...
viszont mikor beolvas mindent a pint is akkor az imei ről zagyvál valamit..
a telenornak látom ,hogy 3g térerő full,de nem tudok hívni(új kártya,másik telóban jó!)..
a telekomost berakom máshova jó,itt nem,sőt még csak nem is ad hálozat jelzést a térerőnél,viszont ha a hálózatba megyek ott érzékeli,hogy t-mobile. hivni ezzel sem tudok.
beírom a *#06# kiirja ,h invalid iemi szám..:S
a 2. válaszadónak üzenem,hogy neten volt véve,és nagyon hasznos válasz volt,jobb lett volna nem is írsz semmit!
Ezen az oldalon nézelődj:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!