ezt csak a megszállottság dönti el..
Mindkettő jó márka, az oneplushoz sok frissítés lesz és sokáig, a Samsunghoz meg ugy ahogy..
Én az oneplust venném, de amennyiben nem értesz hozzá, csak nyomogatni kell, akkor Samsung lesz a te barátod..
5.
értem de nincs értelme akkor megvenni.
Hogy mondjam.. a Samsung jobban birja a leeséseket, párát esőt vizet, van itthoni garija, az oneplus ebből a szempontól gyengébb..
Több ismerősöm vett kinai telefont, mivel nemcsak a netről tudok rendelni, hiszen évente 2-3x kell kinába mennem tárgyalni, és így valamivel még olcsóbbak a telefonok (bár ott is jobb a neten rendelni és kinai cimre küldetni vagy kinai ismerős forwardolja a csomagot) na szóval sok ismerősömet rávettem kinai telefonra..
Sajnos egybehangzó a vélemény (50+ telefon után), meg a tapasztalat hogy nem birják az ütést vágást, jobb a Samsung ilyen szempontból.
Én mindenképpen oneplust vennék, nem kérdés, de tényleg bohockodni, nyomogatni jobb a samu, sőt van egy nagy előnye.. a maradványérték..
Itt az orrom előtt egy 2 éves telefon, meizu mx4, szerintem 10e ft ért nem tudnám eladni, majdnem karcmentes, imádom, tökéletes. egy használt samuért sokkal többet adnak, egyszerűen mert Samsung és a tévében látják..
Ezért igyekszek ilyen megközelítésből is telefont ajánlani, az onepluson jók a frissítések, lehet romokat cserélgetni, egyértelműen azt venném, de nem vagyok arról meggyőződve hogy ez kell mindenkinek.
Én is egyértelműen a OnePlust 3T-t venném. Eddig mindig Samsungom volt és nem vagyok annyira lehidalva tőlük, de azért kiváncsi voltam a véleményetekre.
Oké, hogy a Samsungot drágábbért eltudom adni, mint egy kínai telefont, de a kínai telefont olcsóbbért is megtudom venni.
Mondjuk szerintem az Oneplus is pont az a telefon ami nem veszít jobban az értékéből mint a hasonló kategóriás androidok, sőt.
Tulajdonképpen elég nagy Hype van körülötte, a 3 és 3T magas értékeléseket is kapott, még a "használtakra" is lecsapnak az emberek.
OnePlus3T!
Piacon lévő magasan a legjobb ár/érték arányú telefon!
Csúcstelefon, semmiben nem szenved hiányt, minőség nem marad alúl, szoftverben pedig kimagaslóan erős. És ez a kínai duma már egy kicsit unalmas.
Jobban érték álló mint egy Iphone!
Aki nem hiszi járjon utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!