Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van az hogy nem kapom...

Csakkerdezekeskesz kérdése:

Miért van az hogy nem kapom vissza a teljes tárhelyet?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy ha letöltök valamit a telefonomra (googleplay-ről) majd letörlöm azt, akkor nem kapom vissza a teljes tárhelyet?

Pl: Letöltöttem a Gengszter Vegas-t (vagy vmi ilyesmi nevű játékot)ami kb olyan 1.2 GB volt. Megnézése, hogy előtte 20GB helyem volt és a törlés után nem jött vissza ez az 20 hanem csak 19. Miért nem kapom vissza az összeset?

2016. dec. 25. 23:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Nyilván annak a játéknak maradtak ott adatai, célszerű minden törlés előtt egy adatok törlését is csinálni.
2016. dec. 26. 05:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem, de az adatok akár 1GB-nyi helyet is elfoglaphatnak egy másfél GB-OS játéknál?
2016. dec. 26. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen. Vegyük példának az Asphalt 8-at. Az Aptoide áruházban 1,6GB: [link]

Viszont ha már játszol vele egy ideje, akkor foglalhat akár 2,17GB-ot is: [link]

2016. dec. 26. 13:41
 4/9 A kérdező kommentje:

Aztán, értem és akkor ezt úgy lehet ki küszöbölni hogy mielőtt letörölném, letörlöm az ilyen "mentéseit" is.

De mi van akkor ha azt nem csináltam meg, és a telefonomon már nincs hely (folyton írja h szabditsak fel tarhelyet) pedig nincs is rajta semmi, akkor mit tehetek?

2016. dec. 27. 01:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Keresd meg a mappáiban a fájljait. Tötöld ki az egész mappát, vagy tölts le a Clean Mastert(bár...): [link]
2016. dec. 27. 09:03
 6/9 A kérdező kommentje:

Csomó mappába hiába megyek be mert azt írja hogy üres a mappa...pedig látom h van mérete...de nem akarom kitorolni az egészet...nehogy vmi fontos legyen.

Barátom azt javasolta hogy "rakjam ujra"...az mit jelent?

2016. dec. 27. 16:26
 7/9 Alex Fly ***** válasza:

@5: ha már app, akkor inkább az SD Maid. Ez kipucolja a szemetet és nem marad rezidens.

Egyébként meg cache illetve dalvik cache törlése -ha van custom recovery...

2016. dec. 28. 00:25
 8/9 anonim ***** válasza:

"Barátom azt javasolta hogy "rakjam ujra"...az mit jelent?"

Gyári beállítások visszaállítása

2016. dec. 28. 08:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó előtti....magyarul kérlek mert nem értem:(
2016. dec. 28. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!