Miért van az hogy nem kapom vissza a teljes tárhelyet?
Miért van az, hogy ha letöltök valamit a telefonomra (googleplay-ről) majd letörlöm azt, akkor nem kapom vissza a teljes tárhelyet?
Pl: Letöltöttem a Gengszter Vegas-t (vagy vmi ilyesmi nevű játékot)ami kb olyan 1.2 GB volt. Megnézése, hogy előtte 20GB helyem volt és a törlés után nem jött vissza ez az 20 hanem csak 19. Miért nem kapom vissza az összeset?
Aztán, értem és akkor ezt úgy lehet ki küszöbölni hogy mielőtt letörölném, letörlöm az ilyen "mentéseit" is.
De mi van akkor ha azt nem csináltam meg, és a telefonomon már nincs hely (folyton írja h szabditsak fel tarhelyet) pedig nincs is rajta semmi, akkor mit tehetek?
Csomó mappába hiába megyek be mert azt írja hogy üres a mappa...pedig látom h van mérete...de nem akarom kitorolni az egészet...nehogy vmi fontos legyen.
Barátom azt javasolta hogy "rakjam ujra"...az mit jelent?
@5: ha már app, akkor inkább az SD Maid. Ez kipucolja a szemetet és nem marad rezidens.
Egyébként meg cache illetve dalvik cache törlése -ha van custom recovery...
"Barátom azt javasolta hogy "rakjam ujra"...az mit jelent?"
Gyári beállítások visszaállítása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!