Miért változik át mindig a háttérkép a telefonon?
Bevan állítva egy kép, de folyton átváltoztatja egy másikra. Mindig ugyanarra. De ki van kapcsolva az, hogy magától változtassa, tehát fix-re van állítva, mégis átállítódik. De miért? Van hogy pár perc után, van hogy fél nap után, de mindig kicseréli.
Huawei p8 lite telefonom van, android 6,0 van rajta
Nem ismerem a Huawei telefonokat különösebben de nem lehet, hogy be van állítva valami diavetítés a háttérnek? És akkor a mappában lévő képeket állítgatja? Lehet, hogy ez egy alap beállítás, próbáld meg, hogy a képet külön mappàba helyezed át és onnan a beállításokban változtatod meg a hátteret.
De én először körülnéznék a beállításokban, talán eddig valami elkerülte a figyelmed.
És ha semmi se válik be, akkor csinálj egy gyári beállítások visszaállítását és próbáld meg újra beállítani a hátteret, először csak úgy, hogy csak az az egy képed van a telefonon, úgy nyilván nem fogja átállítani. Aztán ha teszel még rá képet lehet, hogy már nem fogja alapba megváltoztatni.
Sziasztok!
Ha esetleg még nem sikerült megoldanotok a problémát akkor segítek.
Nekem is rettentő idegesítő volt,hogy folyamatosan változik a háttér.(Huawei P8 Lite)
Így állíthatjátok be,hogy ne történjen automatikus háttérképváltozás:
Beállítások/Megjelenítés/Háttérképek/Véletlenszerű váltás
Nekem is pontosan ez a problémám és most behoztam a beállításokban (Beállítások - Megjelenítés - Háttérkép... amit előttem már írt is valaki) és az egyik beállítás ez volt:Rázza meg a módosításhoz (A kezdőképernyő háttérképének módosításához rázza meg a telefont) Hát... Igen ez volt az én problémám xD.. Engem se az eszemért szeretnek...
Nem lehet, hogy nektek is ez volt a probléma? (Ez az előző válaszolók/kérdezőnek szólt vagy esetleg akik most ezt a ,,bajt" próbálják megoldani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!