System ui alkalmazás sjanos leállt. Hogy csináljam meg? (többi lent)
Figyelt kérdés
Éppen youtubeoztam mikor kiadta ezt a hibát. Ha rámegyek hogy ok akkor megint kidobja. A tabletet már ujratelepítettem nem segített.. Segítséget előre köszi2016. dec. 23. 17:01
11/12 Lájsz válasza:
No ez érdekes. Ott kell annak lenni,csak valamiért nem jön elő. Próbáld meg másik kábellel vagy másik usb aljzatba dugni. Ha nem sérült a tab csatija működnie kell úgy ahogy ezelőtt is. Mondjuk volt olyan nemrég egy telónál hogy csatlakoztatás után nem történt semmi csak töltés,majd egyszercsak kb 2-3 perc múlva egyszerűen megjelent minden választási lehetőség úgy ahogy kell. Hányas android is van rajta?
12/12 A kérdező kommentje:
4.2.2es android van rajta. Nemhiszem ha várnék akkor jó lenne, hiszen amig jó volt a tablet akkor is bekellett kapcsolni az usb tárat. Az értesítési sávot kéne visszavarázsolni valahogy. Addigis probálkozok még. Köszi válaszaidat!
2016. dec. 30. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!