Ford Ferlin kérdése:
Milyen telefont vegyek? Szívem inkább az ios fele húz! Kiszemeltek Iphone 5? 5c? Esetleg 5s? Esetleg valami jo androidos?
Figyelt kérdés
Keret max 60 000huf.
Eddig egy iPhone 4 et használtam 6 évig, meg voltam elégedve vele de sajnos tegnap elhagytam. Nincsenek nagy elvarásaim, Játékra nem használom, lényeg hogy stabil legyen, egy navit akarok rá meg viszonylag jó kepéket csináljon, és ne legyen akkora mint egy tepsi max
2016. dec. 23. 09:22
1/5 anonim válasza:
Franc se venne 3-4 éves használt telefonokat...
2/5 anonim válasza:
hát ha már ios én 5se-t ajánlanám, nem arról van szó, hogy a többi nem megy, de szerintem nem éri meg venni ma már 5s-t sem
3/5 anonim válasza:
5S nagyon jo a mai napig, aki maskepp mondja annak nincs is 5S-e
4/5 anonim válasza:
Utolsonak igaza van
5s akarmelyik droiddal felveszi a verseny es evekig jo lesz
Droidot cserelgetheted elegge intenziven
5/5 anonim válasza:
Kicsit túldícséritek az 5s-et. Jó telefon, de árának felét nem éri meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!