Miért nem érzékeli a visszalépés, főmenü stb. gombokat a Huawei p8 lite telefonom?
Figyelt kérdés
2 hónapja sincs meg, de tegnap egyszer csak érzéketlenné vált ez a sáv alul, ahol van pl a visszalépês gomb. Nagyon ritkán érzékel, de csak pár percig, aztán megint nem. Mit csináljak?2016. dec. 22. 18:32
1/8 anonim válasza:
Ha újraindítás után sem javul, egy kalibrálást, javasolnék. Ha nem jobb, akkor szoftverfrissítést próbálnék (az könnyebb mint kicserélni az érintőpanelt), de ha arra se javul, akkor érintő csere.
3/8 anonim válasza:
#1 vagyok. Látom lepontoztak, de nem látom a rossz válaszom helyett a tuti megoldásokat. Lehet írni bátran, én nem vagyok olyan hogy vaktában nyomogatom a pirosakat ...
4/8 A kérdező kommentje:
Már vagy ezerszer újraindítottam, kikapcsoltam, de semmi... Frissítettem is :/
Köszi a segítséget!
2016. dec. 23. 02:44
5/8 anonim válasza:
Bebattyogsz oda, ahol vetted és elküldöd gariba javíttatni.
6/8 anonim válasza:
Szia. Közben megoldódott? Az enyém ugyan ezt csinálja és nem tudom miért.
8/8 anonim válasza:
Köszönöm. Bár nagyon bosszantó, hogy 2 hónapos sincs a telefon. Remélem ezt garanciába javítják. Gondolom akkor típus hiba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!