Miért kapcsol ki a telefonom ha vakuval akarnék fotózni?
Gyöngyvirágok, a kérdező nem arra volt kíváncsi, hogy szerintetek hol kezdődik a jó telefon. Nem kell egymás ízlését lesz*rozni azért, mert nektek más az ingerküszöbötök.
Egyébként ha garanciális, vidd el a szervizbe (ne ilyen sufni-gsm helyre), és mondd el a problémákat, itt akksi gond lesz.
Nálam is ez van, de valószínűleg amikor neked mondjuk 45%on már kikapcsol vakus fotózásnál, akkor igazából nincs is ténylegesen 45%.
Az én telefonom 1 év után kezdte csinálni ezt, de a telenor szervizben nem csináltak vele semmit. Azóta sem működik rendesen. :D
Sziasztok!
Nekem Samsung Galaxy Core Prime LTE van (lehet nem ez a szavak pontos sorrendje), 1 hete kaptam és ugyanezt produkálta. Vettem hozzá 1 utángyártott új aksit, tény és való, hogy az internetezést és a telefonálást sokkal jobban bírja, de a vaku még mindig probléma. Próbáltam másik gyári aksival, másik ilyen telefonból, annál is ezt produkálta. Valakinek valami megoldása lett-e már a gondjára?
NEM MEGOLDÁS, DE:
Korábban hozzá szóltam ehhez a témához, viszont azóta találtam egy hasznosat, miszerint a kép készítésnél a beállítások között a minőséget vissza vettem és így jelenleg bármennyit fotózhatok vakuval, még alacsony teleptöltöttségi szint mellett is, akkor sem kapcsol ki. Számítógépes szakemberként inkább arra tudok gondolni, hogy ez valamilyen programhiba lehet a nagy felbontású képek digitalizálási folyamatában... ha zárlat/beázás/áramkör hiba lenne, akkor kisebb felbontás mellett is produkálná ezt a sajnálatos tünetet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!