Milyen mobiltelefon tudja ezeket?
Sziasztok, segítséget kérek. Sajnos le kell cserélnem az ezeréves tégla Nokiámat (kb Nokia c2-00 hoz hasonló). Úgy érzem, az egyetemi ügyintézésemet nagyban megkönnyítené, ha okostelefont vennék, de egyáltalán nem értek hozzájuk. Tudnátok ajánlani valami nem csúcskategóriás fajtát, ami tudja a következőket:
- nem merül le fél nap alatt
- nem fagy le, nem megy tönkre az érintőképernyője
- szépen, tisztán fotóz
- nagy tárhelye van (vagy bővíthető)
Lehet, hogy lehetetlent kérek :) Pár éve egy kis ideig használtam egy Sony okostelefont, és az ezek közül pl. egyet sem tudott. Segítsetek, kérlek! Köszönöm
Köszikösziköszi!
Nagyon nevettem a 13 év alatt sokat fejlődött a technika dolgon :D , de teljesen igazad van, viszont azért írtam le külön ezt a jegyzetfényképezést, mert használtam pár éve egy Sony xperia E1-t, na, az azzal készített fotókat nem lehetett kiolvasni, de tényleg. Mondjuk az a telefon több sebből vérzett, pl. a teljesen indokolatlan Walkman gomb, amivel bárhol, s bármikor megszólalnak hangosan a zenék, stb. :) de valószínűleg az a telefon nem fényképezésre volt kitalálva
Mennyit is szánnál rá?
Hiába mondhatjuk, hogy S7 Edge, i7Plus meg Xiaomi Mi Mix, ha csak 50-et tudsz rászánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!