Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Program ami jelzi hogy mennyi...

Program ami jelzi hogy mennyi az aksi elettartalma?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Androidra van olyan program hogy kijelzi az aksi elettartalmat hogy mondjuk 450-szer feltoltottem es 82 -os az elettartalma az aksinak. 2 eves az aksi de nem tudom hogy kene mar -e cserelni.

A masik kerdesem

Iphone-n ugy lehet hogy egy Mac tipusu pc-re radugom es gepre szedek le egy programot ami elemzi nem?

2016. dec. 20. 18:04
 1/3 |Orfeusz| ***** válasza:
82%
Akkor kell cserélned, ha már nem bírja elég ideig (számodra). Nem kell elemezgetni. Ha szerinted túl hamar lemerül, cseréld. Ha nem, ne cseréld. Egy számmal se mennél sokkal többre.
2016. dec. 20. 18:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Kossz a semmitmondo kommentet. Na az ilyen embereket kene innen kitiltani. Ember had dontsem mar el en hogy mikor akarom cserelni az aksim. Ha nekem ugy tetszik akkor 90%-os aksit is lecserelek mert nekem ugy tetszik. Marha.
2016. dec. 20. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Kaptál egy normális választ és le marházod gratulálok. Nem csoda, hogy más se írt ide.
2016. dec. 21. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!