Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha egy telefont T-mobilos...

Ha egy telefont T-mobilos előfizetésesként vettem, akkor azt tudom használni később dominos sim kártyával? (a hűségidő lejárta után)

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 21:32
 1/6 anonim válasza:
igen, de még előbb is tudod
2010. máj. 2. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen akármikor rakhatsz bele dominos kártyát.Előtte is utánna is.
2010. máj. 3. 12:05
 3/6 bp1985 ***** válasza:
Miért ne tudnád? A telefon nem tudja, hogy mivel vetted. Autóba is tölthetsz 95-ös, illetve 98-as, vagy akár prémium benzint is. Tökmind1, hogy amikor a szalonból (adott esetben T-Mobile) kihozod, mi volt benne.
2010. máj. 3. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:

A kérdés nem hiszem hogy az volt hogy előfizetéses kártyát ki tud e cserélni dominósra.

Inkább az hogy előfizetéses simet a késöbbiekben átrakhatja-e domino csomagba. Igen át lehet rakni dominoba de csak a hűségidő lejárata után.

2010. máj. 3. 15:46
 5/6 bp1985 ***** válasza:
Szerintem meg pont az. Elolvastam még1x a kérdést, de sehogy nem jött ki az belőle, hogy tarifacsomagot akar váltani. T-mobilos előfizetésesként vettem, akkor azt tudom használni később dominos sim kártyával? Tehát másik sim kártya. Ha meg arra gondolt, amire te, akkor rosszul tette fel a kérdést.
2010. máj. 3. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindegy innentől kezdve mert mind a két verzióban tud dominós kártyát használni.

15:46os voltam.

2010. máj. 4. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!