S7 Edge és IPhone 7. Miben különböznek?
Figyelt kérdés
2016. dec. 19. 18:52
11/16 anonim válasza:
#10 Most leírtad még egyszer ugyanazt? Grat.
12/16 Yoisten válasza:
Olyan almát a piacon se veszek amibe már beleharaptak... Tűzállóság szempontjából mind a két gyártó leszerepelt, tehát az aksi para nem oszt nem szoroz.
Ha almát veszel, akkor soha nem tudsz körtére váltani... ha Samsungot akkor azt késöbb lecserélheted bármilyen más Androidos készülékre a piacon :).
13/16 anonim válasza:
#12 Mert az almát nem akarod leváltani, míg a körtétől azonnal szabadulnál :)
15/16 anonim válasza:
#14 Má' me' mé'? Elég ritka az az ember, aki, ha lenne neki (6<), le akarná váltani a droidot. Míg droidtól szabaduló embert nem egyet láttam már.
16/16 anonim válasza:
Mindegyikkel jól jársz, azt válaszd amelyik tetszik.. mindegyik jó telefon, mindegyiknek van hibája.. semmi sem tökéletes :D az S7 Edge szerintem egy kicsit nagy, szóval vásárlás elött mindenképp próbáld ki :) Én S7 Edge, S7, Iphone 6S között próbáltam itthon dönteni de nem sikerült, elmentem egy üzletbe és megpróbáltam mindegyiket, nekem az S7 Edge nagy volt meg kinézetre sem jött be, Iphone méretre nagyon jó, nem kicsi nem nagy, pont jól kézbe illik, de nekem maga a rendszer nem jött be ezért maradt az S7 ami egy kicsit nagyobb viszont így is pont jó kategória még nekem, nagyon minőségi anyagokból készült a készülék, ami számomra negatívum az üveg hátlap, egy kicsit csúszos de nem vészes. Próbáld ki te is a telókat és dönts úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!