IPhone 7 vagy 7 Plus?
Figyelt kérdés
iPhone 7-est veszek, de nem tudom melyiket vegyem, sima 7-est vagy 7 Plus-t. Nem akarok Plust, mert 5,5 col egy férfi kezébe is nagy a 4,7 pont jó viszont a 6-os szériával ellentétben a nagyobb készülék most kapott egy második kamerát is. Mi ennek a másodlagos kamerának a szerepe? Mennyivel másabb a sima 1 kamerás?2016. dec. 19. 17:14
11/29 anonim válasza:
Hát nem épp nevezném egyszerűnek. Nem működik tapsra, mint az iPhone, és nem a legbiztonságosabb. Szóval, sajnos ezekre (legfontosabbak) nem jó. Egyébként, persze, sokoldalú, remek készülékek vannak android OS-el, de ezekre nem alkalmasak.
12/29 anonim válasza:
Persze hogy egyszerű az ios..... Annak aki 10 éve macet használ... De aki nem annak nem az.
13/29 anonim válasza:
Mi köze a macnek ehhez? iOS, OS X, nem ugyanaz. És nincs igazad. Androidról váltottam, soha nem volt előtte iCuccom, és simán megy minden. Egyszerűbb, mint az android. Mondhatni, az iOS a normál, az Android bonyolult.
14/29 anonim válasza:
Na ez érdekes, én Androidos vagyok, de mikor beüzemelték egy Iphone-t semmit sem találtam, minden elvan dugva és szarul van elnevezve. És elég nehéz megszokni hogy nem elég az első betűt megnézni mert szinte minden i(messzídzs)
15/29 anonim válasza:
Ezt már máshol is hallottam. Mi az, hogy szarul van elnevezve? Pld? Mail? Safari? Jegyzetek? Esetleg értesítési központ? Mind teljesen logikus. A másikkal teljesen igazad van. Simán megtalálom a Play Áruházat a Play Játékok, Play Könyvek, Play Újságos, Play Zene, Play-filmek között.
16/29 A kérdező kommentje:
Csak az IOS jó és csak az iPhone. Az S7 Edge egy mocskos szar a samsung az iPhone-ról lopja az ötletet én csak iPhone-t veszek.
2016. dec. 25. 21:50
17/29 A kérdező kommentje:
Az S7edge nem iPhonen7 Plus. A kettő között nagy a külömbség az iPhone jobb és iPhone 7 Plus lesz
2016. dec. 25. 21:52
18/29 anonim válasza:
Nem jobb az Iphone. Nyugodj bele.
19/29 anonim válasza:
"Csak az IOS jó és csak az iPhone."
Miért is? Kifejtenéd, hogy melyik tud többet, egy 40K-s Androidos telefon, vagy egy ugyanannyiba kerülő (használt) iPhone?
Én 100 fölött sosem vennék telefont, de ha már egy iPhone árát rászánnám, akkor tényleg az lenne nem egy touchwizzel felszerelt valami. De ettől függetlenül mindkét rendszernek vannak előnyei, de az iOS baromi zárt sajnos.
20/29 anonim válasza:
#19 Miért, mit szeretnél csinálni, amit megakadályoz az iOS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!