Milyen okostelót ajánlanátok valakinek, akinek még sose volt (de ha már vesz, akkor azért szeretne olyat venni, ami megbízható, nem kell majd pár éven belül lecserélni)?
Te hol éltél eddig, burokban? :D
Amúgy minimum agy Redmi 3S Prime-ot vennék. Elég erős hardver, kiforrott rendszer, erős akkumulátor. Ez alá igazából nem mennék.
Azt meg hogy érted hogy "fenntartása"? Ez nem egy autó amit tankolni kell, mobil előfizetésed meg csak volt már.
Én a legújabbak között válogatnék. Kicsit kusza lesz, remélem, hogy megérted azért :).
Szóval: voltak a ,,régi" csúcskészülékek:
Samsung Galaxy S5, S4, S3
iPhone 4-4S, 5-5S
Ezek egymás ellenfelei is voltak. Némi kompromisszummal még ma is használhatóak(Nekem személy szerint jobban bejönnek az almás cuccok, csak ne lenne az áruk olyan magasan - lehet, hogy akkor nem is lennének annyira jók). Ezeket az eszközöket páran ma is használják a környezetemben, és ami a legviccesebb: nem hiányzik nekik egy újabb! Persze, van egy-két fagyás, összeomlás, de működnek(az iPhone 4 hat éves, lassan hét). Persze, ami akkor csúcs volt, ma már alsó-közép, vagy közép.
Ebből az eszmefutásból én valamelyik csúcstelefont választanám, attól függően, hogy mennyi pénze van(egyik sem olcsó, főleg a magamfajtának, aki inkább spórol még egy kicsit, csak ne áruhitelre kelljen kihozni - ha ez nem zavar, akkor a határ majdhogynem a csillagos ég) az illetőnek, és azzal minimum 4-5 évig el fog boldogulni. Én ezek között vacillálnék:
-iPhone 7
-Galaxy S7
-OnePlus 3T
Ésatöbbi.
Mivel bele kell kalkulálni a mások által már írt appnövekedést, támogatás hiányát, így mindenképp egy legalább 64 gigabájtosat vennék. Az meg már személyes szimpátia, hogy milyen oprendszert futtasson.
Ezekkel -mint már írtam- még 4-5 év múlva is bdogul majd, bár az idő előrehaladtával egyre avultabbá válik, majd végül semmilyen alkalmazás nem lesz rá.
Ha nem olyan nagy igényű az illető, akkor talán egy alsóbb kategóriás, 60-100 ezres telefon is megteszi, de ezt már nem boncolgatom, majd mások megteszik :).
Olcsóbb: Xiaomi Redmi 3s Prime
Közép: One Plus 3T
Drága: Samsung Galaxy S7 Edge
"Te hol éltél eddig, burokban? :D "
:) Nem biztos, hogy rólam van szó.
"Azt meg hogy érted hogy "fenntartása"? Ez nem egy autó amit tankolni kell, mobil előfizetésed meg csak volt már."
És ha egész mások a telefonálási szokásaim, ami miatt egész másféle előfizetésem volt eddig, mint annak, akiről momentán szó van?
Szóval egy 13 éves gyereknek, akinek saját mobilja nem volt még, olyan 60-65 ezernél kezdődik a történet. Oké. És milyen előfizetést ajánlanátok hozzá?
Xiaomi Redmi 3 Prime
55e
Független
13 éves gyereknek nem kell előfizetés, ami amúgy is egy nagy lehúzás. Na meg a kínálat is pocsék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!