Milyen mobiltelefont tudnátok ajánlani 50000ft-ig?
Nagyjából 5col-os és érintőképernyős érdekelne.
Érdemes foglalkozni ilyen nevekkel mint a (xiaomi,vernee,
prestigio,HTC,) ?
Idáig egy Huawei P8 lite-t néztem,esetleg arról vélemény?
Huawei-t nem ajánlom, mert az nagyon hamar lemerül.Nekem is Huawei volt, de bekreppált, úgyhogy szeptemberben vettem egy Nokia Lumia 530-at, és nekem bevállt. Szerintem az a legjobb.
Ha mindenképpen andoiodosat akarsz, akkor legjobban a Samsung Galaxi A3-at tudom ajánlani.
HTC ez egyik legnagyobb nevű okostelefon gyártó egyébként, a kicsi piaci részesedése ellenére is. Felső kategóriás kéesülékeik nagyon jók, de drégák is.
Xiaoami a 3./4. legnagyobb forgalmú mobiltelefon gyártó a világon. Ők ár-érték arányban verhetetlenek.
Prestigo egy orosz cég, fő prfilja a GPS mavigációk voltak, később olcsó kínai tableteket és telefonokat bérgyáratott. Ne volt képes kitöri az "olcsó kínai" kategóriából.
Vernee egyike kis cégeknek, akik megpróbálnának Xiaomi nyomdokaiba lépni. Ár-érték arányban kimagaslóak.
50-ig 5 colosok közül Xiaomi Redmi 3s a legjobb.
Ha 5,5 coloat is nézel, a Meizu M3 Note, és Huawei Y6 II is jó vételek.
Y6 II ugyanolyanan erős, mint a P8 lite, de 2* akkora akku van benne, és egy picit még olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!