IPhone 5s vagy Huawei P9 Lite?
5S
legalább legyen telefon 5 évig, ne dobjam ki 1 év múlva
Az 5s-be azért elég combos hardvert tettek(talán a mérnökök nem is akartak ilyen jót) mivel még mind a mai napig jól megy, viszi az ősszes játékot egy 2013-ban kiadott telefon. Nekem is volt 5s, de nekem annyira ez a kis méret nem jött be. Igazából 1 év alatt összesen 2x fagyott be, de mondjuk akkor rendesen. Bár egyre kevésbé bírja most már azért az új IOS-t. A 11et meg már meg se fogja kapni.
A P9 Lite meg egy 2016os modell, ami baromi jól lett árazva. Tudását tekintve simán felső-közép kategóriát képviseli.
(Nem tudom mennyire szempont hogy egy telefon menő legyen, bár általában már nem csak azért veszünk új telefont hogy gyorsabban tudjuk egymást tárcsázni. Szóval csak emiatt +1 pont az Iphone-nak tőlem.)
Én azt mondom próbáld ki az 5s-t. Ha nem jön be, az árán tudsz venni egy P9Lite-ot.
"Ma 7:51"-nek
Megint egy okoskodó hülye, aki olyan dolgokról beszél, amiről fingja nincs... Fogalmad sincs mit jelent az hogy náci, a Vernee Thorról meg főképp nem tudsz semmit...
Ezt jól jegyezd meg, az nem baj, ha az okos hülyéskedik, de az már igen, ha a hülye okoskodik. Sajnos te az utóbbiak közé tarozol.
Zolika, egy kicsit ideges vagy!
Azért mondtam azt mert az utóbbi időben akármit kérdeznek itt a gyakorin jön egy kontár es beszól hogy nem igaz ne vedd az ájfont vagy akármit mert a vernee thor a legjobb a világon. Példaul itt is a kerdezőt az érdekelte hogy 5S vagy P9 erre beköpöd hogy Vernee.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!