Népszerű, hasznos alkalmazások Androidra?
Sziasztok! Szeretném megkérdezni tőletek, milyen Appok vannak a mostani telefonokra, amik hasznosak? "Kicsit" le vagyok maradva népszerű, hasznos, új appok terén, mert tegnapig elég elavult telefonom volt(még most is meg van és meg is lesz :D) amin sajnos nem tudtam ezeket használni.
Gondoltam itt a Shazam nevű programra, kb ilyen appokra lenne szükségem, valami zenelejátszó online, stb. Ha tudtok ilyen appokat, írjatok kérlek! :)
Google Play.
Azon megvan minden ami erdekel.
Pár, általam is használt app, ami másoknak is jól jöhet:
Könyvekhez CoolReader
Dokumentumokhoz WPS office
Filmekhez MX Player
Gép-telefon kapcsolathoz Airdroid, Pushbullet, MyPhoneExplorer
Felhőhöz Box, Dropbox, Browser4SkyDrive
Filekezeléshez ES File Explorer
Segédprogik: GPS Status, Wifi manager, SD Maid
Vonatinfo, buszmenetrend, tesco clubcard, telekom app, ilyesmik...
Játszani Ingress.
És még ezer másik, kinek-kinek felhasználási terület és ízlés szerint...
1. Kinek mi a hasznos? Van aki facebook, instagram, snapchat nélkül el sem tudja képzelni a telefont, nekem meg a facebook lite is csak azért van fent mert letiltották a mobilos böngészőben csevegést.
2. Ha felteszek egy alkalmazást akkor nem a népszerűségét nézem, hanem hogy nekem tetszik e.
3. Legegyszerűbb ha felmész a Play áruházba és megnézed mi az ami tetszik és mi az ami nem. Másik megoldás hogy használod a telefont aztán kiderül mi hiányzik róla.
Amiket én napi szinten használok a telefonomon:
Fordító (nem feltétlen a Google-féle), Facebook, Facebook Messenger, Qr Code Reader, Shuttle+, Spotify, Buszmenetrend alkalmazás, VLC, Asus-féle fájlkezelő. Játékok közül: Hearthstone, Hill Climb Racing, Szókereső, Minecraft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!