Mi a véleményetek a Samsung Galaxy J5 2016-ról?
Ez a kérdés mintha már lett volna régebben.
A munkatársamnak J5 van,nem szereti,mert állandóan lefagy,ezt azóta csinálja,amióta szervízben volt.Lassú,erre panaszkodik.
Miért pont J5?Ez tetszik neki?
Csak,mert ebben az árkategóriában vannak megbízhatóbb telefonok is.
Szerintem egész meglepő telefon, ritka az a sóher gyártó aki 50Ks készülékbe még ujjlenyomat olvasót sem rak.
Akkor inkább a P8 Lite, ha nem akarsz Xiaomit venni, kb egy szinten van a Redmi széria moddelljeivel plusz B20
Szerintem szerethető telefon, egy 13 éves lánynak több, mint elég. És bár J szériát még nem birtokoltam, eddig volt két Samsungom, mindkettővel nagyon elégedett voltam.
Tisztába vagyok vele, hogy papíron a P9 lite, meg 1-2 Xiaomi specifikációi erősebbek, de ha a három között vacilálnék, meg merném kockáztatni a J5-öt. Mivelhogy eddig mindkét Samsungommal elégedett voltam (egyiket 5 évig használtam), mindettőt szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!