Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telekom korlátlan közösségi...

Telekom korlátlan közösségi oldalak?

Figyelt kérdés
telekomnál van egx olyan mobilinternet csomag amiben korlátlan mobilinternet van közösségi oldalakra. Melyek ezek az oldalak? mennyire éri meg?

2016. dec. 12. 09:05
 1/7 anonim ***** válasza:

A Korlátlan közösségi oldalak adatopció szöveges és képi megjelenítésű tartalom használatát biztosítja a Facebook, LinkedIn, Instagram, MySpace, Snapchat, Twitter, Tumblr, Badoo, Foursquare, Pinterest, Regram közösségi oldalakon (akár böngészőből, akár okostelefonos alkalmazásban, ide értve ezen oldalakhoz tartozó chat szolgáltatásokat is). Nem használható korlátlanul a közösségi oldalakon megjelenített, beágyazott, de külső oldalakon lévő tartalmak forgalma, különösen hang és videó állományok letöltése vagy megtekintése.

Kb. 3 mp volt megguglizni

2016. dec. 12. 09:09
 2/7 A kérdező kommentje:
facebook groups es messenger is beletartozik akkor?
2016. dec. 12. 10:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Feltöltőkártyásként is lehet használni?
2016. dec. 12. 12:02
 4/7 A kérdező kommentje:
facebook-on megnyitott cikkek (hírek) is korlatlanok amíg nem böngészőben nyitja meg?
2016. dec. 12. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Én inkább a korlátlan böngészést ajánlanám, ha megosztom a netet, akkor haverok tudnak rajta videót is nézni YT-n, pedig erre nem terjedne ki hivatalosan.
2016. dec. 12. 16:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem de sajnos én pont snapchatre instagramra és facebookra(facebook,facebook groups, messenger) használom a mobilinternetem nagy részét, de érdekelne hogy feltöltőkártyára is 890? Mert feltöltőkártyára mindig drágább a mobilinternet
2016. dec. 12. 20:14
 7/7 anonim válasza:

Szia! Mindenre kiterjed. Akár feltoltokartyas akár elofizetesre.

Ezek a közösségi oldalak korlátlanok rajta de természetesen kell egy alap internet csomagod, ami ugye plusz kiadás! Ha nincs alap mobilnet csomagod akkor ez a korlátlan oldal sem létezik.

Minden ami Közösségi oldal az mind korlátlan.

Szóval egy YouTube nem lesz korlátlan, hanem a saját netedet szívja.

De amúgy most lement az ára most már nem 890 Ft hanem 827.

Nagyon hasznos amúgy hisz nem lassul be az internetem. Én sokat használom, múlt hónapban is maradt 500mb az 1GB-ból amíg nem volt ez a korlátlan közösségi opció utolsó 7-10 napra már lassú volt a neten.

Ha kérdésed van írj bátran. :)

2017. jan. 5. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!