Biztos vagyok benne, hogy az Apple termékei, de ha pl az iPhone 7 egy vagyonba kerül, és hardverileg még sem veszi fel a versenyt más gyártókkal? Nem a processzorra gondolok, azt tudom, hogy erős.
Na meg azt is, hogy az IOS nagyon jól van optimalizálva. De mért kellet egy olyan felbontású kijelzőt beletenni, amit más gyártók a belépő szintű modelljeikbe tesznek, vagy még oda se? Ennyi pénzért legalább egy FHD-t érdemelnének a vevők. És ha az OLED kijelzők már más termékekben elérhetők, és köztudott, hogy a legtakarékosabb kijelző, gyönyörű élénk szinekkel, akkor 800€-ért hogyhogy nem fért bele az Apple költségvetésbe, hogy picivel exkluzívabbat nyújtsanak a vásárlóiknak?
A Jack dugó hiányát meg sem említem, tényleg ott a redukció, na meg nem olyan drágán már kaphatóak Bluetooth fejhallgatók (egy ilyen Bluetooth füles mondjuk 30€-ért kompatibilis az iPhone 7-tel? ).
De például a MacBook Pro-t miért kellett minden csatlakozótól megfosztani? Jó az USB C, nem bánnám, ha lenne rajta 2 USB C port, de mellé tehettek volna legalább 2 klasszikus USB 3.0-t. Szerintem még kicsit korai teljesen nemet mondani a klasszikus USB-re, ezzel még legalább 2-3 évet várhattak volna. Elvégre a számítógépes kiegészítők 90-95%-a USB 2.0, vagy 3.0 csatlakozóval rendelkezik.
Na és persze az se világos, hgy mitől olyan drága bármelyik MacBook. Meg Apple termék.
Nem problémáznék, ha valaki hozzámvágna egyet, használnám, de annyit nem adnék érte, amennyibe kerül. Extrémül túl van árazva, és ehhez képest egyáltalán nem kínál átlagon felüli teljesítményt. 2000€-ért olyan notebookot lehet kapni, ami a játéktól kezdve a videóvágásig szinte bármire jó, és még mellé marad 1000-ből vehetek egy elegáns, könnyű, hordozható és bőségesen elegendő teljesítményű ultrabookot. És talán még mindig nem karcolnám alulról a MacBook Pro árát.
Én tapasztalatról beszélek, amiről te nem rendelkezel (hisz akkora marhaságot írtál hogy csak na)
Na akkor van valami bibi.... Hisz egy S7Edge jóval több mint egy Iphone 7, mégis ugyanannyi az előállítási ára.... Ahha hogynee a mesében
Hol van túlárazva? :D
Először is, iphone/ipad. NINCS ezeknél jobb telefon vagy tablet...ez egy tény, ennyi.
A mac...
Most csak a macbook ról(12") és az air ről tudok beszélni.
Ha megnézitek , ugyan ilyen súlyú , méretű , hardverű laptop vagy ezeknél jobb csak drágább van....
#13 lol. Nincs az iPhonenál jobb? És ez tény...
Ezek után akár mit is mondasz nem értesz hozzá és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!